Επικοινωνία

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να έχετε μια σύντομη και εύκολη διαδρομή

H συντομότερη και πιο εύκολη διαδρομή από την Αθήνα στη Μονεμβασιά είναι αυτή που ακολουθεί τον αυτοκινητόδρομο Α7 που περνά από την Κόρινθο και την Τρίπολη. Στην Τρίπολη παίρνετε την έξοδο για Σπάρτη (η πινακίδα γράφει: Σπάρτη χωρίς διόδια) και μόλις φθάσετε στην Σπάρτη παίρνετε τον περιφερειακό της Σπάρτης και ακολουθείτε τις ταμπέλες για Μονεμβασιά.
Όταν μπείτε στη νέα πόλη της Μονεμβασιάς (Γέφυρα), συνεχίστε στον κεντρικό δρόμο, διασχίστε τη γέφυρα που οδηγεί στο Κάστρο και θα βρεθείτε στην πύλη της μυθικής Καστροπολιτείας. Η ρεσεψιόν των πολυτελών σουιτών “Μόνη Έμβασις” βρίσκεται περίπου στα 100 μ. από την πύλη στο αριστερό σας χέρι. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 285 χλμ και η συνολική διαδρομή διαρκεί +/- 3,5 ώρες.
Μια άλλη επιλογή είναι αμέσως μετά την Κόρινθο να ακολουθήσετε τη γραφική παραθαλάσσια διαδρομή που περνά από το Άργος, το Άστρος και το Λεωνίδιο και συνεχίζει περνώντας από τα παραδοσιακά ορεινά χωριά Κοσμάς και Γεράκι μέχρι να καταλήξει στον Βλαχιώτη, τους Μολάους και τελικά τη Μονεμβασιά. Αυτή η διαδρομή είναι αρκετά μακρύτερη και πιο κουραστική (περίπου 330 χλμ – 5 ώρες από την Αθήνα) αλλά, εάν έχετε χρόνο, αξίζει να την δοκιμάσετε, καθώς περνά από τοπία εξαιρετικής ομορφιάς, τόσο παραθαλάσσια όσο και ορεινά ενώ περιλαμβάνει και το πέρασμα ενός φαραγγιού.
Εάν το επιθυμείτε, το Ξενοδοχείο μας μπορεί να κανονίσει τη μεταφορά σας με ταξί από οπουδήποτε στην Ελλάδα σε χαμηλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μιλήστε μας

Nektaria Bravaki
Fax: +30 27320 63065

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γράψτε μας τις απορίες σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.